Man gearresteerd wegens illegale verkoop van vuurwerk op Patong Beach

Patong-

Een man werd gearresteerd nadat hij zonder toestemming vuurwerk en drijvende lantaarns verkocht op het strand van Patong.

De politie van Patong vertelde de Phuket Express dat ze na middernacht (28 september) een man hadden gearresteerd op Patong Beach.th). Bij hem werden 29 soorten vuurwerk en drijvende lantaarns in beslag genomen.

Hij werd naar het politiebureau van Patong gebracht, waar hij werd beschuldigd van het zonder toestemming verkopen van vuurwerk en het verkopen van drijvende lantaarns op een openbare loopbrug.

De Phuket Express merkte op dat de politie van Patong zijn naam en leeftijd niet heeft bekendgemaakt.

Soortgelijk verhaal:

Een tiener werd naar het politiebureau van Patong gebracht nadat hij met vuurwerk had gespeeld op Patong Beach.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.