Kleine klant gevonden in bar zonder vergunning in Patong

Patong-

Een vrouw werd gearresteerd nadat ze naar verluidt zonder toestemming een bar zonder vergunning had geopend en een minderjarige klant had binnengelaten.

Dat vertelde de politie van Patong dinsdagavond (26 september) aan de Phuket Expressth) arresteerden ze een vrouw in een bar in Soi Na Nai.

Ze werd naar het politiebureau van Patong gebracht, waar ze werd beschuldigd van het zonder toestemming openen van een bar en het toelaten van een klant onder de 20 jaar om de bar binnen te gaan.

De Phuket Express merkte op dat de politie van Patong geen details over de bareigenaar heeft onthuld.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.