Amerikaanse man gered van verdrinking op Phuket Beach

Phuket -

Een Amerikaanse toerist is gered van de verdrinkingsdood op Karon Beach.

Dat heeft de toeristenpolitie van Phuket dinsdag (26 september) tegen de Phuket Express gezegdth) dat zij op de hoogte waren gesteld van het incident op Karon Beach. Hulpverleners kwamen ter plaatse en troffen de ongeïdentificeerde mannelijke Amerikaanse toerist aan die al uit het water was gehaald. De Amerikaanse toerist was nog bij bewustzijn, maar werd toch naar een nabijgelegen ziekenhuis gebracht.

Soortgelijke verhalen:

Twee buitenlandse toeristen zijn gered nadat ze worstelend in het water bij Patong Beach waren gevonden.

Een buitenlandse toerist, die een gediplomeerd arts is, heeft op Patong Beach een Russische toerist van de verdrinkingsdood gered.

Afbeelding na berichtinhoud
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.