Verkoper gearresteerd wegens verkoop van alcohol in Patong

Phuket -

Een vrouwelijke verkoper werd in Patong gearresteerd nadat ze alcohol uit een doos verkocht.

De politie van Patong vertelde de Phuket Express dat ze maandag (25 september) vóór middernacht een vrouw hadden gearresteerd die alleen werd geïdentificeerd als mevrouw Kanyanat.

Ze werd aangetroffen terwijl ze alcohol verkocht, die in een schuimdoos werd bewaard. Ze werd naar het politiebureau van Patong gebracht, waar ze werd beschuldigd van het verkopen van alcohol zonder toestemming en het verkopen van alcohol door te venten.

Dit is een voortzetting van een reeks recente arrestaties en repressie tegen de verkoop van alcohol zonder vergunning in Patong.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.