Tiener gearresteerd omdat ze met vuurwerk speelde op Patong Beach

Phuket -

Een tiener werd naar het politiebureau van Patong gebracht nadat hij met vuurwerk had gespeeld op Patong Beach.

De politie van Patong vertelde de Phuket Express dat ze op de hoogte waren gesteld van het incident door een hotelexploitant op Patong Beach. Op het strand werd met vuurwerk gespeeld, wat voor overlast zorgde.

De politie arriveerde op het strand en trof de 14-jarige jongen met het vuurwerk aan. Hij werd naar het politiebureau van Patong gebracht. Zijn ouders zijn gebeld en zijn gedrag is vastgelegd. Vanwege zijn leeftijd werd zijn naam geheim gehouden.

De politie van Patong heeft het publiek verzocht hen te bellen op 076-342-769 als iemand vuurwerk ziet spelen op het strand van Patong.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.