Het overheidsbeleid moet leiden tot concrete acties: PM

PERSBERICHT:

BANGKOK (NNT) – De premier heeft overheidsinstanties opgeroepen om het overheidsbeleid in de richting van concrete acties te sturen.

Premier Srettha Thavisin zei dat elk regeringsbeleid dat aan het parlement wordt voorgelegd concrete resultaten moet opleveren, vooral het urgente beleid dat de hoge kosten van levensonderhoud aanpakt, de inkomsten van boeren en kleine detailhandelaren verhoogt, kleine en middelgrote bedrijven nieuw leven inblaast, het toerisme bevordert en de armoede aanpakt. corruptie en drugsproblematiek.

De premier drong er bij de hoofden van overheidsinstanties op aan om te helpen een sterke basis voor het land te leggen en de bestaande barrières weg te nemen die nieuwe economische ontwikkeling belemmeren.

Hij vroeg hen om zachte machtsmiddelen te bevorderen, investeringen in infrastructuur en onderwijshervormingen te faciliteren, en inclusieve verbeteringen van het levensonderhoud te bevorderen, in overeenstemming met de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen (SDG’s).

De premier zei dat de uitvoering van het overheidsbeleid op passende en effectieve wijze moet plaatsvinden.

De premier sprak bij deze gelegenheid zijn waardering uit voor hoge regeringsfunctionarissen die dit jaar met pensioen gaan en zei dat zij de rolmodellen zijn voor de jongere generaties ambtenaren.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.