Bestuurder gearresteerd na ‘drijvende’ sedan bij tankstation Thalang – VIDEO

Thalang-

Een bestuurder werd gearresteerd nadat een videoclip van een gloednieuwe sedan die ‘ronddreef’ in een benzinestation in Cherng Talay viraal ging op sociale media.

De politie van Cherng Talay vertelde de Phuket Express dat het incident op vrijdag (22 september) werd opgenomen door een getuige in een benzinestation aan de Cherng Talay – Baan Don Road.nd) ergens vóór de middag. De video laat zien dat de gloednieuwe BMW snel het benzinestation binnen dreef.

Op maandag (25 septth) De politie vond de sedanauto nabij het Cherng Talay-kruispunt. De chauffeur werd naar het politiebureau van Cherng Talay gebracht, waar hij werd beschuldigd van roekeloos rijgedrag en openbare overlast.

De Phuket Express merkte op dat de politie van Cherng Talay geen details over de sedanchauffeur heeft gegeven.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.