Zes elektriciteitsmasten zijn neergehaald in Karon tijdens hevige regen, verschillende chauffeurs ontsnappen ternauwernood aan hun verwondingen

Karon-

Zes elektriciteitsmasten werden omvergeworpen tijdens zware regenval in Karon en een buitenlandse motorrijder en een chauffeur van een minibusje zijn ternauwernood aan ernstige verwondingen ontsnapt.

Ons vorige verhaal:

Zware regenval in Patong heeft grote overstromingen veroorzaakt.

Onze update:

Op vrijdagavond (22 septembernd) zware regenval veroorzaakte een aardverschuiving langs de Karon-Patong Road in Karon. Zes elektriciteitspalen werden neergehaald en blokkeerden de weg.

Een bestuurder van een minibusje en een motorrijder die tijdens het incident aan het rijden waren, liepen schade op aan hun voertuigen, maar konden ternauwernood persoonlijk letsel vermijden.

Zaterdag (1 september) om 00 uur werden de zes elektriciteitspalen van de weg gehaald voordat het verkeer weer open ging. Tijdens de werkzaamheden was er in de nabije omgeving sprake van een langdurige elektriciteitsstoring.

Afbeelding na berichtinhoud
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.