De politie van Phuket zorgt ervoor dat de hotlinediensten gereed zijn naarmate meer toeristen terugkeren

Phuket -

De politie van Phuket zorgt ervoor dat het 191 Operation Center gereed is om zich voor te bereiden op meer toeristen.

De plaatsvervangend commandant van de politie van Regio 8, generaal-majoor Saksira Pueakaum, inspecteerde eerder deze week het Phuket 191 Operation Center. Generaal-majoor Saksira vertelde de Phuket Express dat zij volledige paraatheid garanderen voor het centrum dat hoogwaardige technologieën verbindt met overheden en particuliere sectoren.

Dit 191-operatiecentrum was vroeger de Phuket Tourism Sandbox Operation. Het centrum beschikt over geavanceerde technologie voor het Phuket Smart City-project en effectieve controles op communicatie en verbinding. Als gevolg daarvan zal het 191 Operation Center meer vertrouwen geven in de veiligheid van toeristen.

Het centrum helpt de veiligheid van Thaise en buitenlandse toeristen te garanderen. Er komen meer toeristen naar Phuket nadat het gratis visumbeleid van de Thaise regering voor Chinese en Kazachstaanse toeristen is goedgekeurd in de Royal Gazette en op dinsdag 19 september is gepubliceerd.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vijf jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.