Thaise premier bezoekt deze maand Phuket

Phuket -

De premier van Thailand zal deze maand Phuket opnieuw bezoeken om vooral de transportprojecten op te volgen.

De vice-gouverneur van Phuket, Amnuay Pinsuwan, vertelde de Phuket Express dat premier Srettha Thavisin en de minister van Transport Suriya Juangroongruangkit op 29 september Phuket zullen bezoeken.th.

Hun bezoek zal voornamelijk een vervolg zijn op de belangrijkste projecten van het Ministerie van Transport en het Ministerie van Natuurlijke Hulpbronnen en Milieu.

De belangrijkste projecten zijn de ontwikkeling van de Second Phuket International Airport (Phang Nga Airport), afvalbeheer, problemen met de watervoorraden, het Andaman Wellness Corridor-project en andere vertraagde transportprojecten.

Gerelateerde artikelen:

De nieuwe premier van Thailand, Srettha Thavisin, bezocht Phuket om de uitbreiding van de internationale luchthaven van Phuket en de ontwikkeling van het toerisme te bespreken.

De premier van Thailand, Srettha Thavisin, bezocht de Bangla Road in Patong. De reden voor een bezoek aan Phuket was dat het, volgens de heer Thavisin, de hoofdpoort was van de internationale inkomsten uit toerisme van het land.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.