Motorrijder gewond nadat hij vast kwam te zitten onder een pick-up in Thalang

Thalang-

Een motorrijder heeft verschillende verwondingen opgelopen nadat hij vast kwam te zitten onder een pick-up in het district Thalang.

De hulpdiensten werden vrijdagochtend (22 september) op de hoogte gebracht van het ongevalnd) aan de Sri Soonthorn Road in het subdistrict Cherng Talay.

Zij en de Phuket Express kwamen ter plaatse en vonden de motor en de berijder onder de pick-up. De berijder had verschillende verwondingen opgelopen en werd naar een nabijgelegen ziekenhuis gebracht.

De politie van Cherng Talay zet haar onderzoek voort om de exacte oorzaak van het ongeval te achterhalen en verdere juridische stappen te ondernemen.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.