Brandschade huis in Rawai

Rawai-

Een brand heeft een huis met een zwembad in Rawai, Mueang Phuket, beschadigd.

Brandweerlieden van de gemeente Rawai werden vrijdag in de vroege ochtend (22 september) op de hoogte gebracht van de brand.nd) in een huis in Soi Nam Jai.

De politie en brandweer van Chalong arriveerden ter plaatse met een brandweerwagen en ontdekten dat de brand in brand stond nabij een poel in het huis.

Het duurde ongeveer 15 minuten om de brand onder controle te krijgen. Er vielen geen gewonden, maar sommige delen van het huis raakten beschadigd. De oorzaak van de brand wordt op het moment van schrijven nog onderzocht.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.