De premier zegt dat het beëindigen van de drugscyclus op de nationale agenda staat

PERSBERICHT:

Premier Srettha Thavisin heeft de nadruk gelegd op overheidsbeleid, zoals het geven van controle aan overheidsinstanties, om het drugsprobleem op te lossen.

De regering voert een beleid om drugsverslaafden aan te moedigen een effectieve en grondige behandeling te krijgen, en tegelijkertijd het drugsgebruik te onderdrukken en de drugshandel te vernietigen.

Door de drugsproblematiek tot onderdeel van de nationale agenda te maken, zet Thailand zich in voor een drugsvrije toekomst.

Het voorgaande is een persbericht van de PR-afdeling van de Thaise overheid.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.