UPDATE: Zes politieagenten die verdachten van de moord op de snelwegpolitie zouden helpen, gearresteerd in de gevangenis van Bangkok

Nationaal-

Zes politieagenten die verdachten zouden hebben geholpen bij de moord op een snelwegpolitieagent zijn voor aanhouding overgebracht naar de Bangkok Remand Prison.

Onze eerdere verhalen:

Het kantonhoofd nodigde een groep wegpolitie uit voor een etentje. Het hoofd van het subdistrict was in gesprek met majoor Siwakorn en het hoofd van het subdistrict zou om de promotie van een andere snelwegpolitieagent hebben gevraagd. Het gesprek verliep niet zoals gepland. De schutter kwam binnen voordat hij het vuur opende op de eettafel.

Een subdistrictshoofd (Kamnan) heeft zichzelf overgegeven aan de politie nadat een snelwegpolitieagent was doodgeschoten in Nakhon Pathom.

Een schutter die in Nakhon Pathom een ​​Thaise snelwegpolitieagent doodschoot, werd doodgeschoten door de politie van het Centraal Onderzoeksbureau (CIB) nadat hij naar Kanchanaburi was ontsnapt.

Zes Thaise politieagenten zitten in hechtenis omdat ze de verdachte van de moord op een politieagent hebben geholpen bij het vernietigen van bewijsmateriaal en het ontlopen van arrestatie tijdens de brutale schietpartij op de snelwegpolitie in de provincie Nakhon Pathom.

Nu voor de update:

De commandant van de Crime Suppression Division (CSD), generaal-majoor Montree Thetkan, vertelde TPN media dat op woensdag (20 september)th) werden zes politieverdachten die naar verluidt het subdistrictshoofd 'Kamnan Nok' in de moordzaak hadden geholpen, tijdens de overdracht onder volledige beveiliging overgebracht van de Samut Songkhram Central Prison naar de Bangkok Remand Prison.

Generaal-majoor Montree vertelde aan TPN-media dat het publiek nieuwsgierig is of deze zes vermoedelijke politieagenten in hetzelfde gebied als Kamnan Nok worden vastgehouden als in dezelfde gevangenis. Generaal-majoor Montree legde uit dat er acht verschillende zones in de gevangenis zijn, die totaal gescheiden zijn. De zes politieagenten en de 'Kamnan Nok' bevinden zich niet in hetzelfde gebied en hebben geen enkele kans om elkaar te ontmoeten, en dat wordt hen ook niet toegestaan.

De originele versie van dit artikel verscheen op onze zusterwebsite, The TPN National News, eigendom van ons moederbedrijf TPN media.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.