Gewichtsbeleid voor vliegveiligheid Implementeert Bangkok Airways

PERSBERICHT:

Bangkok Airways heeft de implementatie aangekondigd van een nieuw beleid dat vereist dat alle passagiers worden gewogen voordat ze aan boord gaan van hun vlucht. Deze maatregel, die tot 31 oktober van kracht was, werd ingevoerd om de vliegveiligheid te garanderen in overeenstemming met de standaardmaatregelen van de Internationale Burgerluchtvaartorganisatie (ICAO).

In een officiële verklaring van de luchtvaartmaatschappij benadrukte Bangkok Airways haar inzet voor het naleven van de internationale luchtvaartveiligheidsprotocollen. Het primaire doel van dit initiatief is het nauwkeurig berekenen van het startgewicht van het vliegtuig, een cruciale factor bij het garanderen van de veiligheid van elke vlucht.

Het weegproces zal plaatsvinden bij de vertrekgate, net voordat passagiers aan boord gaan van hun vlucht, en de luchtvaartmaatschappij heeft in dit verband de medewerking van alle passagiers gevraagd. Het heeft de passagiers ook verzekerd dat de tijdens het weegproces verzamelde informatie vertrouwelijk zal worden behandeld.

De stap volgt op een soortgelijke maatregel die al is geïmplementeerd door andere internationale luchtvaartmaatschappijen, zoals Korean Air en Air New Zealand, met hetzelfde doel om de vliegveiligheid te verbeteren.

Bangkok Airways, een gerenommeerde luchtvaartmaatschappij met een divers netwerk van lijndiensten, verbindt reizigers met verschillende bestemmingen in Thailand, Cambodja, Hong Kong, Laos, Malediven, Myanmar, Singapore en Vietnam.

Passagiers die van plan zijn om met Bangkok Airways te reizen, worden aangemoedigd om tijdig bij de vertrekgate aan te komen om aan de nieuwe weegprocedure te voldoen. Ze worden ook geadviseerd om de officiële website van Bangkok Airways te bezoeken of contact op te nemen met de klantenservice van de luchtvaartmaatschappij voor meer informatie en updates over dit nieuwe beleid.

Het voorgaande is een persbericht van de PR-afdeling van de Thaise overheid.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.