Drie Chinezen die hun verblijfsduur overschreden, gearresteerd in Phuket

Phuket -

Drie Chinezen zijn in Thalang gearresteerd wegens overschrijding van de verblijfsduur van 168 dagen.

Phuket Immigration vertelde The Phuket Express dat ze een gebied in Soi Mai Khao 6 in het subdistrict Mai Khao hebben geïnspecteerd naar aanleiding van een rapport van een bezorgde burger.

Er werden drie Chinezen gevonden die alleen konden worden geïdentificeerd op basis van hun leeftijd: 34 jaar oud, 29 en 55 jaar oud. Ze bleken 168 dagen langer te hebben verbleven dan hun wettelijke visum om in Thailand te verblijven.

Ze werden naar het politiebureau van Tha Chat Chai gebracht, waar ze werden beschuldigd van te lang blijven en waar ze moesten wachten tot ze op hun kosten naar China werden gedeporteerd.

Vergelijkbaar artikel:

Een Algerijnse man werd vlakbij het politiebureau van Chalong gearresteerd wegens overschrijding van de verblijfsduur van 193 dagen.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.