Patong-chauffeur komt vast te zitten in de zee op Patong Beach - VIDEO

Patong-

Een pick-uptruck kwam vast te zitten in het water bij Patong Beach toen de chauffeur zogenaamd wat zeewater probeerde te halen om zeevruchten te bewaren.

De politie van Patong vertelde de Phuket Express dat ze op een avond eerder deze week op de hoogte waren gebracht van het incident op Patong Beach, tegenover een hotel. Toen ze ter plaatse kwamen, troffen ze de pick-up half in het water aan.

Een onbekende chauffeur en twee stafmedewerkers probeerden zeewater te redden met behulp van vier emmers die zich in de pick-up bevonden. Ze gingen het zeewater gebruiken om zeevruchten levend en vers te houden in een restaurant.

Terwijl de pick-up echter achteruit reed vanaf het strand, steeg het zeetij sneller dan normaal. Zeewater lekte in de pick-up en ze riepen om hulp. De vrachtwagen werd terug naar de kust getrokken.

De politie van Patong vertelde de Phuket Express dat de onbekende chauffeur niet dronken was, dat er geen verwondingen waren gemeld, maar dat de pick-up beschadigd was door het zeewater. De Phuket Express merkte op dat de politie van Patong niet heeft vermeld of er aanklachten tegen de bestuurder zullen worden ingediend.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.