Drie mensen raakten gewond nadat zijspan van motorfiets in botsing kwam met sedan op de hoofdweg van Phuket

Phuket -

Drie mensen zijn gewond geraakt nadat een zijspan van een motorfiets in botsing kwam met een sedan op de ringweg in Mueang Phuket.

De hulpdiensten werden dinsdag (19 september) op de hoogte gebracht van het ongevalth) op de ringweg (Chalerm Phrakiet Rama 9 Road) in noordelijke richting in Koh Kaew.

Eerstehulpverleners en The Phuket Express kwamen ter plaatse om de beschadigde sedan op de weg te vinden. Langs de kant van de weg vonden ze het omgevallen motorzijspan (in de Thaise taal een Saleng genoemd).

Drie onbekende mensen raakten gewond en werden naar een nabijgelegen ziekenhuis gebracht. De oorzaak van het ongeval wordt nog steeds onderzocht door de politie van Phuket City voor mogelijke verdere juridische stappen.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.