Verdachte gearresteerd met 3,589 methamfetaminepillen in Phuket

Chalong-

Een verdachte werd gearresteerd met 3,589 meth-pillen en crystal methamfetamine in Mueang Phuket.

De Thaise grenspolitie vertelde aan de Phuket Express dat ze afgelopen weekend de heer Noppadol 'Leang' Saepae, 35 jaar uit Phuket, hebben gearresteerd.

Bij hem werden 3,589 methamfetaminepillen en een kleine hoeveelheid crystal methamfetamine in beslag genomen. Hij werd gearresteerd voor een supermarkt aan de Chao Fa East Road in Dowroong, Wichit.

Hij werd naar het politiebureau van Wichit gebracht waar hij werd beschuldigd van illegaal bezit van categorie 1-drugs met de bedoeling deze te verkopen.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.