Immigratie van Phuket onderzoekt vermeende Russische autoverhuurbedrijf

Phuket -

Phuket Immigration inspecteerde een autoverhuurbedrijf in Mueang Phuket nadat ze door bezorgde burgers waren geïnformeerd dat het bedrijf naar verluidt volledig Russisch eigendom was en illegaal Russisch personeel in dienst had, zonder dat er Thaise staatsburgers bij betrokken waren.

Immigratieambtenaren van Phuket vertelden het afgelopen weekend aan The Phuket Express dat ze een autoverhuurwinkel in Wichit, Mueang Phuket, hadden geïnspecteerd. Een bezorgde burger meldde dat de winkel eigendom zou zijn van een Rus en dat er Russen in dienst waren. De naam van de winkel werd verborgen gehouden door Phuket Immigration.

Immigratieambtenaren ontdekten dat de eigenaar over een legale bedrijfslicentie voor huurauto's beschikte. Er werden ook twee Russische mannen en een Kazachstaanse man aangetroffen met legale werkvergunningen. De Phuket Express merkte op dat de agenten geen aanvullende details over hun werkvergunningen openbaarden, zoals het exacte soort werk dat ze mochten uitvoeren.

Een andere Russische man in de winkel bleek een onderwijsvisum te hebben. Er werd ook een Thaise man in de winkel aangetroffen, in tegenstelling tot de tip dat er geen Thaise staatsburgers bij betrokken waren. De Phuket Express merkte op dat agenten niet vermeldden of de Russische man met het ED-visum in de winkel werkte.

Een van de Russische mannen die werd aangetroffen met een legale werkvergunning wordt echter beschuldigd van het zijn van huiseigenaar en het toestaan ​​van buitenlanders om tijdelijk in zijn accommodatie te verblijven zonder de vreemdelingenstatus binnen 24 uur aan de immigratieambtenaren te melden.

Vergelijkbaar artikel:

Phuket Immigration inspecteerde een bedrijf in Phuket nadat zij op de hoogte waren gesteld dat daar naar verluidt een Rus illegaal werkte.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.