Brand verwoest huis op Phuket Hill

Phuket -

Een brand heeft een huis op een heuvel in Mueang Phuket verwoest.

Brandweerlieden van de gemeente Koh Kaew vertelden de Phuket Express dat ze zaterdagochtend (16 september) op de hoogte waren gesteld van de brand.th) in een huis op een heuvel achter een internationale school in Baan Bang Koo, Koh Kaew.

Toen ze ter plaatse kwamen, bleek dat het huis zwaar in brand stond. Het duurde ongeveer 15 minuten om de brand onder controle te krijgen. Het huis van een huishoudster raakte ook beschadigd, maar er vielen geen gewonden en de oorzaak van de brand wordt momenteel onderzocht.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.