Thaise premier zegt dat er harde maatregelen komen tegen corrupte invloedrijke figuren

De autoriteiten voeren hun inspanningen op om de invloed van machtige individuen in Thailand te bestrijden.

Premier Srettha Thavisin beloofde resoluut optreden tegen alle invloedrijke figuren die hun gezag misbruiken. De aankondiging kwam na een recente ontmoeting met Pol. Generaal Damrongsak Kittiprapas, de politiecommissaris-generaal, die de premier op de hoogte bracht van de spraakmakende moord op een snelwegpolitieagent tijdens een etentje in de provincie Nakhon Pathom.

De premier verzekerde dat invloeden van buitenaf, of die nu afkomstig zijn van investeringsgroepen of criminele organisaties, bij politieoperaties niet zouden worden getolereerd.

Premier Srettha erkende de groeiende publieke bezorgdheid over de kwestie en verzekerde dat onmiddellijk en effectief beheer zou worden toegepast bij de aanpak van de kwestie. Hoewel het incident plaatsvond in de begindagen van zijn regering, garandeerde de premier snelle actie – vooral in gevallen van corruptie of wangedrag.

Het voorgaande is een persbericht van de PR-afdeling van de Thaise overheid.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika. Zijn achtergrond ligt in HR en Operations en schrijft al tien jaar over nieuws en Thailand. Hij woont al ongeveer negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen graag mailen [e-mail beveiligd] Over ons: https://thephuketexpress.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thephuketexpress.com/contact-us/