Patong Tuk Tuk-taxichauffeur geeft zich over na aanrijding van Saoedi-Arabische voetganger

Patong-

Een Tuk Tuk-taxichauffeur gaf zich over aan de politie van Phuket nadat hij een Saoedi-Arabische voetganger had geraakt en gewond en de plaats van het ongeval had verlaten.

Patong-politiechef, kolonel Sujin Nilbodee, vertelde de Phuket Express dat op woensdagavond (13 september)th) om 7 uur raakte een Tuk Tuk-taxi een buitenlandse toerist die op het voetpad van Rainbow Road in Patong liep voordat hij wegreed.

De Tuk Tuk-taxichauffeur gaf zich later over aan de politie van Patong en werd alleen geïdentificeerd als de heer Eakkaluck, 37.

De buitenlandse toerist werd later volledig geïdentificeerd als de heer Alotaibi Meshari Midad, 38, met de Saoedische nationaliteit. Hij werd naar het Patong-ziekenhuis gebracht.

De Tuk Tuk-taxichauffeur vertelde de politie dat hij, nadat hij de man had aangereden, naar het Patong-ziekenhuis was gegaan om de toerist te bezoeken voordat hij naar het politiebureau kwam om zich over te geven.

De politie zet het onderzoek voort en overweegt verdere juridische stappen.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vijf jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.