Overblijvende Algerijn gearresteerd in Phuket

Phuket -

Een Algerijnse man werd vlakbij het politiebureau van Chalong gearresteerd wegens overschrijding van de verblijfsduur van 193 dagen.

Phuket Immigration vertelde de Phuket Express dat ze op de hoogte waren gebracht van een buitenlander die de verblijfsduur had overschreden door een tip van een anonieme, bezorgde burger.

Op dinsdag (12 septth) arresteerden ze een 29-jarige Algerijnse man voor een supermarkt tegenover het politiebureau van Chalong aan de Chao Fa East Road in Mueang Phuket.

Hij bleek zijn visum met 193 dagen te hebben overschreden. Hij werd naar het politiebureau van Chalong gebracht waar hij werd beschuldigd van te lang verblijf en wacht op deportatie.

De naam van de man werd niet vrijgegeven door de politie van Chalong en hij legde niet onmiddellijk een verklaring af.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.