Kraan valt op vrachtwagen met aanhanger in Under Construction Mall in Chalong, Phuket

Chalong-

Een kraan viel naar beneden en raakte een vrachtwagen met aanhanger in een in aanbouw zijnde gedeelte van een winkelcentrum in Chalong.

De politie van Chalong vertelde de Phuket Express dat ze woensdag (1 september) om 45 uur op de hoogte waren gesteld van het ongeval.th) op een in aanbouw zijnde gebied in Chalong. De politie en The Phuket Express kwamen ter plaatse en troffen de kraan op de vrachtwagen aan.

De heer Chai, wiens achternaam niet aan de media is gegeven, de chauffeur van de kraanwagen, vertelde de politie van Chalong dat hij de kraan bestuurde toen de kraanwagen de controle verloor voordat hij op de vrachtwagen met aanhanger viel. Hij gaf toe roekeloos te zijn geweest.

Mevrouw Si, wiens achternaam ook niet aan de media is gegeven, de vrouw van de vrachtwagenchauffeur, zat tijdens het ongeval op de passagiersstoel in de vrachtwagen. Ze liep slechts lichte verwondingen op. Op het moment van het ongeval bevond de onbekende vrachtwagenchauffeur zich buiten de vrachtwagen. Zowel de man als de vrouw denken dat ze aan ernstige verwondingen is ontsnapt dankzij het religieuze amulet dat ze om haar nek draagt.

Relevante functionarissen meldden dat het nieuwe winkelcentrum naar verwachting nog deze maand op 20 september zal openenth.

Het was niet meteen duidelijk of de heer Chai zou worden aangeklaagd voor het ongeval.

Afbeelding na berichtinhoud
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.