De Thaise minister van Binnenlandse Zaken Anutin wenst op zijn verjaardag een 'onverdeeld Thailand'

nationaal —

Anutin Charnvirakul, de nieuwe minister van Binnenlandse Zaken van Thailand, vierde vandaag, 57 september, zijn 13e verjaardag en wenste nationale harmonie.

“Mogen heilige entiteiten het Thaise volk geluk en een robuuste gezondheid helpen brengen. Moge Thailand vrij zijn van conflicten, en moge de Thaise natie vooruitgaan en bloeien”, zei Anutin woensdag in Wat Ratchabophit in Bangkok tijdens zijn informele verjaardagsviering.

De minister van Binnenlandse Zaken, nu 57, betuigde zijn respect aan het koninklijke standbeeld van Zijne Majesteit Koning Chulalongkorn, Rama V, voordat hij in de tempel hulde bracht aan Somdet Phra Maha Wirawong, de secretaris van de Opperste Patriarch.

Hij werd vergezeld door vele overheidsfunctionarissen en medewerkers. Anutin nam vervolgens een groepsfoto en verliet de tempel naar het regeringsgebouw om de eerste officiële kabinetsvergadering van de nieuwe regering van Thailand bij te wonen.

De originele versie van dit artikel verscheen op onze zusterwebsite, The Pattaya News, eigendom van ons moederbedrijf TPN media.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.