Immigratie van Phuket onderzoekt beschuldigingen van illegale Russische werknemers

Phuket -

Phuket Immigration inspecteerde een bedrijf in Phuket nadat zij op de hoogte waren gesteld dat daar naar verluidt een Rus illegaal werkte.

Phuket Immigration vertelde de Phuket Express dat ze eerder deze week door een bezorgde burger op de hoogte waren gebracht dat er een Rus was die illegaal werkte bij een bedrijf in Wichit, Mueang Phuket.

Ze gingen naar het bedrijf waar ze een Russische man vonden. Agenten controleerden echter en ontdekten dat de Russische man over een legale werkvergunning beschikt. De Phuket Express merkte op dat immigratieambtenaren geen details over de Russische man of details over zijn werkvergunning hadden onthuld.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.