UPDATE: Lichaam van vermiste bootkapitein gevonden in de Phuket-zee

Phuket -

Het lichaam van een vermiste bootkapitein is gevonden nadat een boot met sterke golven in de zee bij Rawai, Meuang Phuket, had gevochten.

Ons vorige verhaal:

Eén persoon werd dood aangetroffen, één wordt nog steeds vermist, en twee mensen overleefden nadat een boot te kampen had met sterke golven in de zee bij Rawai, Meuang Phuket.

Nu voor de update:

Dat heeft het Royal Thai Navy Third Area Command maandag (11 september) tegen de Phuket Express gezegdth) dat het lichaam van de kapitein van de boot, de heer Wisit Songkhun, 44, drijvend werd gevonden in de buurt van de gekapseisde boot. Zijn lichaam werd teruggebracht naar het Chalong-ziekenhuis.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.