Top nationale Thailand-verhalen van de afgelopen week: snelwegpolitieagent doodgeschoten en meer

Hier is een blik op de belangrijkste NATIONALE Thailand-verhalen, gekozen door ons Pattaya News/TPN National-team, van de laatste week, maandag 4 september 2023, tot zondag 10 september 2023.

Ze zijn niet op een bepaald niveau van belangrijkheid, maar staan ​​vermeld in volgorde van publicatiedatum.

Zijne Majesteit verleende hen een audiëntie in de Amporn Sathan Residential Hall in het Dusit Palace in Bangkok.

3. Thailand heeft zijn eerste Aziatische seniorenvolleybalkampioenschap voor dames sinds 2013 veiliggesteld en versloeg China in een intense wedstrijd van vijf sets in Nakhon Ratchasima. De Korat Chatchai Hall zat vol met 5,000 enthousiaste fans.

Thailand stond op de 14e plaats wereldwijd en bereikte de finale door vijfvoudig kampioen Japan met 3-2 te verslaan in de halve finales.
Dat was alles voor deze week, zoals altijd bedankt voor jullie steun!
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.