Grootste verhalen in Pattaya van de afgelopen week: voormalig burgemeester van Pattaya vlucht het land om arrestatie te voorkomen, enorme brand op de drijvende markt van Pattaya en meer

Groeten aan al onze lezers en supporters!

We hebben hier onze belangrijkste LOKALE verhalen verzameld die zich hebben afgespeeld in onze gebieden, Pattaya en Chonburi, in de laatste week van maandag 4 september tot en met zondag 10 september 2023.

De verhalen zijn gekozen door onze redactie en zijn nrt in een bepaalde volgorde van belangrijkheid, maar ongeveer in volgorde van publicatie.

1. Vrijwilligers van de buitenlandse politie van Pattaya helpen toeristen met vermiste telefoon te verenigen

Een leuk verhaal van de week.

Vrijwilligers van de buitenlandse politie van Pattaya helpen toeristen met vermiste telefoon te verenigen

2. Opruimingsoperatie aan de gang nadat olie lekt voor de kust van Sri Racha

De lekkage vond plaats op 3 september in het district Sri Racha. Volgens berichten is de lekkage inmiddels onder controle.

Opruimingsoperatie aan de gang na olielekken voor de kust van Sri Racha

3. Voormalig burgemeester van Pattaya wordt geconfronteerd met een arrestatiebevel met betrekking tot het appartement aan het water

De voormalige burgemeester vluchtte uit Thailand naar Phnom Penh om zogenaamd te wachten tot de zaak zou verstrijken. Er is echter voor hem een ​​nieuw bevel zonder vervaldatum uitgevaardigd zonder vervallimieten. Zijn huidige verblijfplaats is op het moment van schrijven onbekend.

Voormalig burgemeester van Pattaya wordt geconfronteerd met een arrestatiebevel met betrekking tot een appartement aan het water, omdat de zaak over vier dagen bijna afloopt

UPDATE: Gezochte voormalige burgemeester van Pattaya vlucht naar verluidt uit Thailand om aan arrestatie in de zaak Waterfront Condo te ontkomen

4. Vissers op het strand van Jomtien erkennen desorganisatie en beloven verbeteringen

De vissersgemeenschap van Jomtien beloofde binnen een week vanaf 7 september verbeteringen aan te brengen.

Vissers op Jomtien Beach erkennen desorganisatie en beloven verbeteringen

5. Brand veroorzaakt ernstige schade aan de drijvende markt van Pattaya, met een geschatte schade van 50 miljoen baht

De markt zal naar verwachting op 12 september weer worden geopend.

Brand veroorzaakt ernstige schade aan de drijvende markt van Pattaya, met een geschatte schade van 50 miljoen baht

Dat was het voor deze week. We hopen dat de komende week je goed nieuws zal brengen!

De originele versie van dit artikel verscheen op onze zusterwebsite, The Pattaya News, eigendom van ons moederbedrijf TPN media.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vijf jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.