Politie op jacht naar verdachten die kabels hebben gestolen nabij de luchthaven van Phuket

Phuket -

De politie is op zoek naar verdachten die kabels hebben gestolen die toebehoren aan het Aeronautical Radio of Phuket Control Center nabij de internationale luchthaven van Phuket.

De provinciale politie van Phuket vertelde de Phuket Express op zondag (10 september) dat in de nachten van 25 augustusth en augustus 30thIn 2023 stalen verschillende verdachten communicatiekabels die toebehoren aan het Aeronautical Radio of Phuket Control Center.

De kosten van gestolen communicatiekabels bedragen 50,172 baht. Het centrum heeft aangifte gedaan bij de politie van Sakoo. De politie is op het moment van schrijven op zoek naar de nog onbekende verdachten.

Afbeelding na berichtinhoud
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.