Phuket's grootste verhalen van de afgelopen week: Tuk Tuk-taxischieten en meer

Hallo, Phuket Express-lezers en supporters!

Het volgende is ons wekelijkse artikel waarin we de belangrijkste lokale verhalen in ons gebied van Phuket van de afgelopen week belichten. Het aantal verhalen verschilt van week tot week.

Deze worden gekozen en samengesteld door onze redactie en zijn ontworpen voor onze lezers om snel een "inhaalslag" te krijgen van belangrijke verhalen die ze misschien hebben gemist. We publiceren dagelijks veel verhalen en het is gemakkelijk om belangrijke gebeurtenissen of veranderingen in ons gebied uit het oog te verliezen. We doen nationale samenvattingen in een apart artikel, dit zijn alleen de beste lokale verhalen in de provincie Phuket.

Ze staan ​​niet in een bepaalde volgorde van belangrijkheid, maar ongeveer in volgorde van publicatie. Deze zijn van maandag 4 september 2023 tot en met zondag 10 september 2023.

Laten we beginnen en kijken wat de beste lokale verhalen waren!

  1. Een Tuk Tuk-taxichauffeur heeft verwondingen opgelopen door een schotwond na een ruzie met een andere Tuk Tuk-taxichauffeur in Patong.

De mannelijke verdachte, de heer Kosit Prompiwat, 36, was al ontsnapt in een andere Tuk Tuk-taxi toen de politie arriveerde. Hij gaf zich later over, zoals hieronder te zien is.

Een Tuk Tuk-taxichauffeur heeft zich overgegeven nadat hij een andere Tuk Tuk-taxichauffeur had neergeschoten, die ernstig gewond raakte. De twee mannen werkten op dezelfde taxistandplaats.

Hij had aanvankelijk beweerd dat de gewonde man en zijn vriend hem eerst hadden aangevallen en dat hij het wapen alleen gebruikte om zichzelf te beschermen uit zelfverdediging.

2. Er is nog meer mysterieus puin gevonden op een strand in Phuket.

Relevante functionarissen zijn er op het moment van schrijven nog steeds niet in geslaagd om met zekerheid vast te stellen waar of wat het puin is op basis van alle drie de recente bevindingen.

3. Een gezochte Amerikaanse man werd in Bangkok gearresteerd nadat hij naar verluidt een huurvilla in Karon, Mueang Phuket, had beschadigd.

Er werd niet vermeld waarom of hoe de heer John de villa precies beschadigde.

4. Drie Keniaanse vrouwen zijn op de internationale luchthaven van Phuket gearresteerd met 2.8 kilo cocaïne in hun maag.

Het duurde twee dagen voordat ze alle capsules uit hun maag hadden gekregen.

5. Een dronken Thaise man werd gearresteerd met een pistool nadat hij naar verluidt een Russische vrouw had vastgehouden in een hotel in Patong, maar de details over het incident waren uiterst beperkt.

Een Thaise man is aangeklaagd nadat hij een pistool had getoond aan een Russische vrouw in een kamer in een hotel in Patong.

Dit vreemde verhaal sprak de afgelopen week tot de verbeelding van sociale media.

Dat was alles voor deze week, zoals altijd bedankt voor jullie steun!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.