Illegale vrouwelijke taxichauffeur gearresteerd in Phuket

Phuket -

Een illegale vrouwelijke taxichauffeur werd gearresteerd en beboet nadat ze haar persoonlijke voertuig had gebruikt om passagiers als illegale taxi in Phuket over te zetten.

De provinciale politie van Phuket vertelde de Phuket Express dat ze het afgelopen weekend door bezorgde burgers op de hoogte waren gesteld van de illegale daad. Een vrouw die een illegale taxichauffeur was, gebruikte een persoonlijk voertuig om passagiers over te brengen zonder enige wettelijke taxivergunning in Patong en de omgeving van Phuket City.

De vrouwelijke bestuurder werd door de politie geïdentificeerd als mevrouw Phonpimon Thongnop. Ze werd naar het politiebureau van Phuket City gebracht, waar ze werd aangeklaagd voor het gebruik van persoonlijke voertuigen om passagiers over te brengen.

Ze kreeg een boete van 2,000 baht.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.