Top Thaise politie belooft hardhandig op te treden tegen snelwegmaffiagroepen na het neerschieten van een politieagent

Nakhon Pathom –

Generaal Surachet Hakparn, plaatsvervangend politiecommissaris en de bekendste politieagent van Thailand, heeft een plan aangekondigd om maffianetwerken op te ruimen, inclusief de netwerken die steekpenningen afpersen van overbeladen vrachtwagens in Nakhon Pathom.

Onze eerdere verhalen:

Het kantonhoofd nodigde een groep wegpolitie uit voor een etentje. Het hoofd van het subdistrict was in gesprek met majoor Siwakorn en het hoofd van het subdistrict zou om de promotie van een andere snelwegpolitieagent hebben gevraagd. Het gesprek verliep niet zoals gepland. De schutter kwam binnen voordat hij het vuur opende op de eettafel.

Een subdistrictshoofd (Kamnan) heeft zichzelf overgegeven aan de politie nadat een snelwegpolitieagent was doodgeschoten in Nakhon Pathom.

Een schutter die in Nakhon Pathom een ​​Thaise snelwegpolitieagent doodschoot, werd doodgeschoten door de politie van het Centraal Onderzoeksbureau (CIB) nadat hij naar Kanchanaburi was ontsnapt.

Nu voor de update:

Generaal Surachet vertelde aan TPN media: “Een aanzienlijke hoeveelheid bewijsmateriaal op de plaats van de schietpartij werd opgeruimd en geïnspecteerd, inclusief camerabeelden. Ook werd van iedereen ter plaatse het DNA verzameld.”

“De politie heeft tien wapens gevonden in het huis van het subdistrictshoofd 'Kam Nan Nok'. Hij heeft een enorm netwerk van bouwbedrijven waarin overbeladen vrachtwagens worden gebruikt op veel hoofdwegen in Nakhon Pathom. Hij kent veel snelwegpolitie en andere hooggeplaatste politieagenten in de omgeving”, legde generaal Surachet uit.

“We proberen nu alle zogenaamde maffianetwerken op te ruimen, inclusief de netwerken die steekpenningen afpersen van overbeladen vrachtwagens in Nakhon Pathom, waarvan vele verbonden zijn met Kamnan Nok.” Generaal Surachet merkte op.

Kamnan Nok heeft nog steeds alle beschuldigingen ontkend en de schietpartij gepland.

Gerelateerd artikel over het afpersen van steekpenningen van overbeladen vrachtwagens:

De Thaise Koninklijke Politie zit in de problemen na beschuldigingen dat sommige agenten steekpenningen afpersen van overbeladen vrachtwagens in ruil voor het oogluikend toezien.

Dit artikel verscheen oorspronkelijk op onze zusterwebsite TPN National.

Inschrijven
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika. Zijn achtergrond ligt in HR en Operations en schrijft al tien jaar over nieuws en Thailand. Hij woont al ongeveer negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen graag mailen [e-mail beveiligd] Over ons: https://thephuketexpress.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thephuketexpress.com/contact-us/