UPDATE: Thaise man aangeklaagd nadat hij wapen aan Russische vrouw had getoond in Patong

Patong-

Een Thaise man is aangeklaagd nadat hij een pistool had getoond aan een Russische vrouw in een kamer in een hotel in Patong.

Ons vorige verhaal:

Een dronken Thaise man werd gearresteerd met een pistool nadat hij naar verluidt een Russische vrouw had vastgehouden in een hotel in Patong, maar de details over het incident waren uiterst beperkt.

Nu voor de update:

De politie van Patong vertelde de Phuket Express dat een Thaise man genaamd Mr. Kittipoom Mamak naar Bangla Road in Patong ging voordat hij de Russische vrouw ontmoette en dat ze een tijdje rondhingen. Hij vroeg haar om met hem mee te gaan naar een hotel waar hij logeerde om te ontspannen en tv te kijken op Phra Metta Road in Patong en zij stemde ermee in, aangezien hij op dat moment geen potentiële bedreiging leek te zijn. Kittipoom, die dronken was, haalde toen een pistool tevoorschijn in de hotelkamer en legde het op een tafel. De Russische vrouw schrok, vluchtte en vroeg om hulp van een hotelmedewerker.

De politie nam het goudkleurige Beretta-pistool met 14 kogels van de heer Kittipoom in beslag. Hij werd ervan beschuldigd zonder geldige reden in het openbaar een vuurwapen met munitie te hebben gedragen. De Russische vrouw wilde echter geen verdere juridische stappen tegen de heer Kittipoom ondernemen.

Kittipoom zat op het moment van schrijven nog steeds in hechtenis en had geen verklaring voor zijn bizarre gedrag.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.