Verdachte gearresteerd in Phuket na vermoedelijke moord op 74-jarige vrouw

FOTO: Siam Rath

Phuket -

Een verdachte werd gearresteerd in Phuket nadat hij en een andere verdachte naar verluidt een 74-jarige vrouwelijke oudste in Nakhon Si Thammarat hadden vermoord en haar iPhone hadden gestolen.

De politie van het Crime Investigation Bureau (CIB) vertelde TPN-media dat ze deze week een man hebben gearresteerd die alleen wordt geïdentificeerd als de heer Siri 'K', 43. Hij werd gearresteerd voor een benzinestation in Cherng Talay, Thalang.

Op 1 junistIn 2023 kreeg de politie van Na Bon in Nakhon Si Thammarat bericht dat een 74-jarige vrouw dood werd aangetroffen in een plaatselijke supermarkt. Er werden wonden in haar nek gevonden en ze bleek ook te zijn gewurgd met een beha. De verdachten zouden ook een iPhone van de vrouw hebben gestolen.

De politie stelde vast dat een van de twee verdachten de heer Siri was. De andere verdachte, van wie de identiteit niet bekend is, is al aangehouden. Het arrestatiebevel werd uitgevaardigd tegen Siri vanwege de beschuldiging betrokken te zijn bij lichamelijke mishandeling die tot de dood en diefstal leidde.

Siri heeft op het moment van schrijven alle beschuldigingen ontkend en onschuld beweerd.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.