Verdachte gearresteerd nadat hij een tas van het slachtoffer had afgepakt in de wasserette van Patong

Patong-

Een verdachte werd gearresteerd nadat hij een tas van een vrouwelijk slachtoffer had afgepakt in een waswinkel in Patong.

De politie van Patong vertelde de Phuket Express dat ze de 30-jarige Nathee Sirisom uit Songkhla hebben gearresteerd. Hij werd gearresteerd in een appartement in Soi Phra Baramee, Patong.

De arrestatie kwam nadat het provinciale gerechtshof van Phuket op 6 september een arrestatiebevel had uitgevaardigdth, 2023 voor hem vanwege een beschuldiging van diefstal en mishandeling met lichamelijke en psychologische schade tot gevolg.

Nathee bekende de misdaad bij de politie en vertelde hen dat hij werkloos was en geen geld had om zijn huurkamer te betalen.

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.