Patong Tuk Tuk-taxichauffeur krijgt een boete van 500 baht voor het mishandelen van Indiase passagiers

Patong-

Een Tuk Tuk-taxichauffeur heeft een boete van 500 baht gekregen voor het aanvallen van zijn Indiase passagiers in Patong.

De politie van Patong vertelde de Phuket Express dat eerder deze week een dashcamvideo viraal was gegaan op sociale media. Op de video lijkt een groep taxichauffeurs te zien die ruzie maken met een groep buitenlandse toeristen op een weg in Patong. Een van de taxichauffeurs in de video lijkt een van de Indiase toeristen fysiek aan te vallen door hem in zijn gezicht te slaan.

De politie van Patong zette haar onderzoek na het incident voort en ontdekte dat een Tuk Tuk-taxichauffeur vijf Indiase toeristen had opgehaald van Bangla Road in Patong om hen terug te brengen naar hun hotel. Bij aankomst in het hotel ontstond er echter een woedende verbale ruzie over de taxikosten voordat de situatie escaleerde en er chaos ontstond op de weg, wat voor publieke overlast voor de weggebruikers zorgde.

De Tuk Tuk-taxichauffeur die een Indiase toerist, alleen geïdentificeerd als de heer Chitnapong, aanviel, werd later gearresteerd. Hij werd beschuldigd van openbare overlast en kreeg een boete van 500 baht. Er werd hem ook verteld dat hij goed moest zijn voor toeristen, wat Chitnapong beloofde dit voor de toekomst te zullen doen.

De betrokken Indiase toeristen hebben niet met de media gesproken en geen verklaring afgegeven.

Gerelateerde artikelen:

Een Tuk Tuk-taxichauffeur heeft verwondingen opgelopen door een schotwond na een ruzie met een andere Tuk Tuk-taxichauffeur in Patong.

Een Tuk Tuk-taxichauffeur heeft zich overgegeven nadat hij een andere Tuk Tuk-taxichauffeur had neergeschoten, die ernstig gewond raakte. De twee mannen werkten op dezelfde taxistandplaats.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.