Bedwelmde Thaise man gearresteerd met pistool nadat hij naar verluidt een Russische vrouw had aangehouden in Patong

Patong-

Een dronken Thaise man werd gearresteerd met een pistool nadat hij naar verluidt een Russische vrouw had vastgehouden in een hotel in Patong, maar de details over het incident waren uiterst beperkt.

Dat vertelde de politie van Patong aan de Phuket Express op vrijdag 8 septemberth) werden ze op de hoogte gebracht van een incident in een hotel in Patong. Een Thaise man die dronken was, zou een Russische vrouw in een kamer hebben aangehouden. In de kamer vond de politie ook een pistool.

De Thaise man werd voor verder onderzoek en juridische stappen naar het politiebureau van Patong gebracht.

Details over het incident waren echter uiterst beperkt, aangezien de politie van Patong een lopend onderzoek in het ongeïdentificeerde hotel aanhaalde.

De Phuket Express merkte op dat de politie van Patong niet vermeldde wie het incident aan hen had gemeld en de Thaise man ook niet identificeerde.

De naam van de Russische vrouw werd ook door de wetshandhaving verborgen gehouden, hoewel dit vanwege haar privacy en veiligheid als potentieel slachtoffer was.

De Phuket Express zal verdere updates over dit verhaal geven als deze door de relevante autoriteiten worden vrijgegeven.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.