Opnieuw een alcoholverkoper gearresteerd op Bangla Road

Patong-

Een vrouwelijke verkoper werd op Bangla Road in Patong gearresteerd nadat ze alcohol uit een doos verkocht.

De politie van Patong vertelde de Phuket Express dat ze vóór middernacht op vrijdag (8 september) in de vroege ochtend een vrouwelijke alcoholverkoper hadden gearresteerd (haar persoonlijke gegevens zijn niet verstrekt door de politie van Patong).

Ze werd aangetroffen terwijl ze alcohol verkocht, die in een schuimdoos op Bangla Road werd bewaard. Ze werd naar het politiebureau van Patong gebracht, waar ze werd beschuldigd van het verkopen van alcohol zonder toestemming en het verkopen van alcohol door te leuren.

Dit zet een reeks arrestaties en repressie tegen de verkoop van alcohol zonder vergunning in Patong voort, zoals hieronder te zien is.

Gelijkaardig incident:

In Patong werd een man gearresteerd nadat hij alcohol uit een doos verkocht.

Een strandverkoper is gearresteerd voor het verkopen van alcohol zonder vergunning op het strand van Patong.

In Patong werd een vrouw gearresteerd nadat ze alcohol in een doos verkocht.

In Patong werd een man gearresteerd nadat hij alcohol uit een doos verkocht.

In Patong werd een vrouw gearresteerd nadat ze alcohol uit een doos verkocht.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vijf jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.