Verdachte gearresteerd in Phuket nadat hij een 12-jarig meisje zou hebben verkracht

Phuket -

In Thalang werd een gezochte verdachte gearresteerd nadat hij naar verluidt een 12-jarig meisje in Phatthalung had verkracht.

De politie van de Crime Suppression Division (CSD) vertelde aan TPN-media dat ze eerder deze week een man hebben gearresteerd die alleen wordt geïdentificeerd als de heer Somkiet (Sathit) (leeftijd wordt niet vermeld) in een huis in Pa Klok. Hij wordt beschuldigd van het verkrachten van een kind jonger dan 13 jaar, het plegen van overtredingen en het gebruiken van een illegale drug (methamfetamine).

De arrestatie volgde op een incident in maart 2018 waarbij de verdachte, die het slachtoffer, een 12-jarig meisje, kende, haar huis binnenging terwijl haar ouders niet thuis waren. Vervolgens zou hij het meisje hebben verkracht. Haar vader kwam later terug naar het huis en confronteerde de verdachte.

De vader deed aangifte bij de politie en de verdachte werd gearresteerd, maar hij vroeg tijdens de rechtszaak om borgtocht, die later werd toegekend. De verdachte ontsnapte echter en dook vijf jaar onder in Phuket voordat hij werd gearresteerd.

De verdachte zit op het moment van schrijven nog steeds vast.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.