Thaise ministers voltooien de beëdiging

FOTO: Matichon

nationaal —

Premier Srettha Thavisin en zijn kabinetsleden zijn op dinsdag 5 september beëdigd bij Zijne Majesteit de Koning.

Zijne Majesteit verleende hen om 2 uur een audiëntie in de Amporn Sathan Residential Hall in het Dusit Palace in Bangkok.

Srettha, die op 23 augustus koninklijk tot premier werd benoemd voor de eerste termijn, sprak de media toe na een plechtige ceremonie. Hij zei dat hij zich ertoe verbindt de regering te leiden in overeenstemming met de principes en richtlijnen van Zijne Koninklijke Majesteit de Koning. Hij benadrukte dat deze regering het volk vertegenwoordigt en zich inzet voor het aanpakken van de talrijke uitdagingen waarmee het land wordt geconfronteerd.

“De regering is vastbesloten onvermoeibaar te werken en elke dag en elke minuut tegemoet te komen aan de behoeften en ambities van de burgers”, zei Srettha.

Hij voegde eraan toe dat hij deze vrijdag de provincies Khon Kaen, Udon Thani en Nong Khai zal bezoeken om met de mensen in contact te komen en hun problemen te begrijpen. Volgende week maandag maakt de regering haar officiële beleid bekend aan het parlement. De premier kondigde aan dat deze regering eerlijkheid en transparantie in het bestuur wil bevorderen binnen het kader van de constitutionele monarchie, en tegelijkertijd de actieve participatie van burgers wil versterken.

De originele versie van dit artikel verscheen op onze zusterwebsite, The Pattaya News, eigendom van ons moederbedrijf TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Discussieer mee in onze Facebook-groep https://www.facebook.com/groups/438849630140035/of in de reacties hieronder.

Abonneren
Tanakorn Panyadee
De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.