Dakloze man dood aangetroffen nabij politiebox in de oude binnenstad van Phuket

Phuket -

Een dakloze man werd dood aangetroffen in de buurt van een politiebox in de oude binnenstad van Phuket.

De politie van Phuket City bij de politiebox op het kruispunt Montree – Phang Nga (Pearl) in het subdistrict Talad Yai, Mueang Phuket, vertelde de Phuket Express dat de man woensdag (10 september) om 30 uur dood werd aangetroffen. .

Hulpverleners werden gebeld en ontdekten dat de man dood was verklaard en dat zou al twee uur zo zijn geweest voordat zijn lichaam werd gevonden. Eén van zijn ogen was ook gekneusd. Bij hem werd geen enkele vorm van identificatie aangetroffen.

Omwonenden zeiden dat de naam van de man alleen bekend stond als de heer Sangthong, ongeveer 40 jaar oud. Hij was dronken en had eerder op de ochtend voor publieke overlast gezorgd in een tempel voordat de politie werd gebeld. Vervolgens werd hij naar de politiebox gebracht en daarna dood aangetroffen.

Zijn lichaam werd naar het Vachira Phuket Hospital gebracht om de exacte doodsoorzaak te achterhalen.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.