Minderjarigen gevonden bij entertainmentlocatie in Patong

Patong-

Een eigenaar van een uitgaansgelegenheid werd gearresteerd nadat er minderjarigen waren aangetroffen die aan het feesten waren in het bedrijf, zegt de politie van Patong.

De politie van Patong vertelde de Phuket Express dat na middernacht op dinsdag (5 september).th) arresteerden ze de eigenaar van een uitgaansgelegenheid aan Bangla Road. (De Phuket Express merkte op dat de politie van Patong geen details heeft gegeven over de eigenaar of de volledige naam van de locatie, daarbij verwijzend naar een lopend onderzoek).

De eigenaar werd naar het politiebureau van Patong gebracht, waar hij werd beschuldigd van het toelaten van minderjarigen onder de 20 jaar tot het uitgaanscentrum.

Volgens de Thaise wet moet men minstens twintig zijn om legaal een uitgaansgelegenheid zoals een nachtclub te mogen betreden.

De politie van Patong voegde eraan toe dat de inspecties en invallen zullen doorgaan en dat ze eigenaren van uitgaansgelegenheden voortdurend hebben gewaarschuwd minderjarigen niet toe te laten in hun locaties, noch als klant, noch om te werken.

In een soortgelijk recent verhaal:

Een Thaise vrouw werd gearresteerd nadat ze naar verluidt zonder toestemming een bar zonder vergunning had geopend en een minderjarige daarin had laten werken.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vijf jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.