Eigenaresse massagesalon in Patong gearresteerd wegens vermeende openheid zonder toestemming

Patong-

Een man is gearresteerd nadat hij naar verluidt zonder wettelijke toestemming een massagesalon had geopend in Patong.

De politie van Patong vertelde de Phuket Express dat ze op maandag (4 september) een man hadden gearresteerd die alleen werd geïdentificeerd als de heer Witthaya, wiens leeftijd niet door de politie werd opgegeven, in een massagewinkel aan de Ratcha Uthit 200 Pi Road in Patong. Hij werd naar het politiebureau van Patong gebracht omdat hij zonder wettelijke toestemming en vergunning een massagewinkel had geopend.

De politie van Patong vertelde de Phuket Express dat ze doorgaan met het optreden tegen illegale massagesalons om misdaden, waaronder seksuele uitbuiting, te voorkomen.

Een groot aantal massagewinkels in Phuket is onlangs gesloten en de eigenaren zijn gearresteerd, zoals hieronder te zien is.

Gerelateerde artikelen:

Een man is gearresteerd nadat hij naar verluidt zonder wettelijke toestemming een massagesalon had geopend in Patong.

Een massagesalon in Patong zou open zijn geweest zonder toestemming.

Een man is aangehouden nadat hij naar verluidt zonder toestemming een massagesalon had geopend.

Een vrouw werd gearresteerd nadat ze naar verluidt zonder toestemming een massagesalon zonder vergunning had geopend en een minderjarige had laten werken.

Een Thaise vrouw werd gearresteerd nadat ze naar verluidt zonder toestemming een massagesalon zonder vergunning had geopend en een minderjarige had laten werken.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.