Amerikaanse man gearresteerd wegens vermeende beschadiging van een huurvilla in Phuket

Phuket -

Een gezochte Amerikaanse man werd in Bangkok gearresteerd nadat hij naar verluidt een huurvilla in Karon, Mueang Phuket, had beschadigd.

Dat vertelde het Royal Thai Immigration Bureau maandag (4 september) aan TPN-mediath) dat ze een man arresteerden die ze alleen identificeerden als de heer John, 41, een Amerikaans staatsburger. De arrestatie kwam nadat een eigenaar van een huurvilla in Karon aangifte had gedaan bij de politie van Karon.

De villa-eigenaar, wiens naam ook werd verborgen door de politie, vertelde de politie van Karon dat de heer John hun villa had beschadigd en verstrekte camerabeelden als bewijs. TPN Media merkt op dat niet is vermeld waarom en hoe de heer John de villa precies heeft beschadigd. De politie van Karon kon na een uitgebreide zoektocht geen contact opnemen met de heer John voordat ze om een ​​landelijk arrestatiebevel voor hem vroegen en contact opnamen met Royal Thai Immigration om hem ervan te weerhouden mogelijk het koninkrijk Thailand te ontvluchten.

Politie- en immigratieambtenaren ontdekten later dat de heer John in een condominium in Soi Sukhumvit 11 in Wattana, Bangkok verbleef. Hij werd uiteindelijk gearresteerd voordat hij werd teruggebracht naar het politiebureau van Karon in Phuket om zijn aanklacht te ondergaan.

De heer John heeft niet onmiddellijk een pleidooi of verklaring aan de pers vrijgegeven over de beschuldigingen.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.