UPDATE: Nog meer mysterieus puin gevonden op Phuket Beach

FOTO: Moessonafval

Kata, Mueang Phuket –

Er is nog meer mysterieus puin gevonden op een strand in Phuket.

Onze eerdere verhalen:

Er is mysterieus puin gevonden op Karon Beach en er wordt onderzoek gedaan om vast te stellen wat het precies is.

Er is nog meer mysterieus puin gevonden op een strand in Phang Nga.

Nu voor de update:

Naar verluidt werd het afgelopen weekend nog meer mysterieus puin gevonden op Kata Noi Beach in Mueang Phuket.

Het is niet duidelijk of de gevonden voorwerpen hier en in Phang Nga verwant zijn. Relevante functionarissen zijn er op het moment van schrijven nog steeds niet in geslaagd om met zekerheid vast te stellen waar of wat het puin is op basis van alle drie de recente bevindingen.

De grote ongeïdentificeerde objecten hebben geleid tot intense speculatie en discussie onder lezers van TPN Media op onze verschillende discussieplatforms over de mogelijkheden van wat de objecten zouden kunnen zijn. Er zijn suggesties gedaan, sommige heel duidelijk en sommige buitengewoon.

Zoals gezegd zijn de Thaise autoriteiten er echter nog steeds niet in geslaagd om de recente voorwerpen te identificeren, hoewel ze deze blijven bestuderen en deskundigen op verschillende terreinen raadplegen.

Vreemd afval dat tijdens het moessonseizoen in Thailand aanspoelt, komt vrij vaak voor, merkt TPN Media op, maar niet van deze omvang en soort.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.