Thailand: een favoriete bestemming voor werken op afstand

PERSBERICHT:

Thailand is een fantastische bestemming voor werken op afstand, waar u kunt genieten van de balans tussen werk en privéleven, met een keuze uit prachtige bestemmingen die allemaal gemakkelijk bereikbaar zijn.

Voor terugkerende bezoekers is Thailand steeds meer een favoriete bestemming geworden voor werken op afstand vanwege de betaalbare kosten van levensonderhoud, de verscheidenheid aan werkruimtes en faciliteiten, de hoogwaardige internetverbinding, de vriendelijke bevolking, het heerlijke eten, de uitstekende gezondheidszorg en de diverse en rijke cultuur.

Naast de 5F soft-power pijlers van het koninkrijk, namelijk Food, Fight, Fashion, Film en Festival, biedt Thailand een overvloed aan reismogelijkheden waar je het hele jaar door van kunt genieten op het gebied van gezondheid en welzijn, sport, luxe reizen en gastronomie en duurzame en verantwoorde toeristische ervaringen – om externe werknemers de balans tussen werk en privé te bieden waarnaar ze op zoek zijn.

Externe werknemers kunnen werk en ontspanning gemakkelijk combineren. Geniet van een stads- of strandvakantie met favoriete activiteiten, van spa en massage tot golf of fietsen, van luxe zeilen tot koolstofarme, verantwoorde toeristische activiteiten voor of na het werk.

Terwijl gevestigde bestemmingen als Bangkok, Chiang Mai en Phuket uitstekende locaties zijn voor werken op afstand, wordt Ko Pha-ngan steeds populairder onder thuiswerkers van over de hele wereld. Hier volgen enkele aanbevelingen voor co-workingruimtes op deze bestemmingen.

KO PHA-NGAN

Ko Pha-ngan en de omgeving worden steeds populairder dankzij de prachtige stranden en de ontspannen levensstijl op een tropisch eiland. Het is een idyllische locatie voor thuiswerkers die van rust en een vredige omgeving houden. De nabijheid en gemakkelijke toegang vanaf het nabijgelegen Samui – een ander van de beroemdste eilanden van Thailand – draagt ​​bij aan de aantrekkingskracht ervan.

Wanneer ze een time-out nemen van hun werk, kunnen externe werknemers genieten van een breed scala aan leuke activiteiten, zoals het beklimmen van Khao Ra naar het hoogste punt van Ko Pha-Ngan, duiken of snorkelen, motorrijden rond het eiland en heerlijke, goedkope gerechten proeven. snacks op de avondmarkt (Pantip Market) en verken het Mu Ko Ang Thong National Marine Park. Er is een goede keuze aan co-workingruimtes met een goede internetverbinding, bijvoorbeeld:

Geheime plek hotel en coworking is geschikt voor co-werken, ontmoeten en socialiseren met andere internationale externe werknemers. www.geheime-plaats.info

The Hub maakt deel uit van de Hustle Club Koh Phangan. De co-workingruimte biedt een vergaderruimte, warme en koude bureaus, ergonomische stoelen en wifi. www.hustle-club.co/the-hub

Koh ruimte biedt een vriendelijke, relaxte eilandsfeer met een conferentie-/Skyperuimte, een open gedeelde werkruimte, een loungeruimte op de bovenverdieping en een gedeelde keuken in de open lucht, plus een betrouwbare internetverbinding. https://kohspace.com/.

BANGKOK

De bruisende stad Bangkok is een centrum van cultuur en erfgoed met een gevarieerde eetcultuur en een overvloedige keuze aan reiservaringen. Superieure infrastructuur, hoogwaardige internetverbinding, heerlijk eten en vriendelijke lokale bevolking, evenals een groeiend aantal co-working-ruimtes zijn de redenen waarom externe werknemers ervoor kiezen om op afstand te werken in Bangkok. Hier zijn een paar voorbeelden.

De Hive Thonglor beslaat zeven verdiepingen met flexwerkplekken, speciale bureaus, conferentieruimte, vergaderzalen, plus een prachtige café-lounge en terras op het dak. www.thehive.co.th

Launchpad is co-workingruimte en servicekantoren met meer dan 2,000 vierkante meter aan ruimte en meer dan 100 grote bureaus die op maat zijn ontworpen voor een optimale werkomgeving. www.launchpad.co.th

Gloeivis biedt gedeelde werkruimte bestaande uit persoonlijke en hotdesks en privékantoren. www.glowfishoffices.com

CHIANG MAI

Chiang Mai staat bekend om zijn heuvelachtige terrein, koel klimaat, vooral in de koudere maanden, overvloedige natuur, culturele bezienswaardigheden, wandelstraten, onderscheidend handwerk en het trage levenstempo. Als het gaat om moderne faciliteiten en diensten voor werken op afstand, is Chiang Mai ongeëvenaard, vooral als het gaat om co-workingruimtes.

Punspace Wiang Kaew is een oude frisdrankflessenfabriek die is gerenoveerd tot werkruimte en beschikt over warme/koele bureaus, een privékantoor, vergaderruimte en evenementenruimte, plus cafés, restaurants en foodtrucks. www.punspace.com/coworking-space

Naaf53 biedt verschillende soorten ruimte, waaronder een privékantoor, stille kamer, vergaderruimte, workshopruimte en conferentieruimte plus een dutjeruimte met massagestoel, ergonomische stoelen, privé Skype-kamers en een loungeruimte. www.hub53.com/coworking

Sterrenwerk biedt volledige flexibiliteit, van hotdesks tot vaste stoelen, snel ononderbroken internet, printdiensten, slaapruimtes en vergaderruimtes. www.starworkchiangmai.com/coworking-space

PHUKET

Phuket is een van de meest geliefde strandbestemmingen van Thailand, met een breed scala aan accommodatiemogelijkheden en attracties, stranden en winkels. Het is de thuisbasis van een grote expatgemeenschap en is een hotspot voor wereldwijde externe werknemers, met een breed scala aan accommodatie- en co-workingruimtes.

Grind Time Co-werkruimte en café (Chalong Bay) is een creatieve en leuke werkervaring met privékantoren, speciale bureaus, vergaderruimtes, telefooncellen voor conferentie-/Skype-vergaderingen, een sociale ruimte en 24 uur per dag toegang met een keycard-systeem. www.grindtime.space/coworking-space-phuket-chalong-bay

Het Phuket-project is een schone, comfortabele en betaalbare gedeelde werkruimte met twee binnenzones, drie privécallrooms en meer dan vijf verschillende stoelopties. Gelegen in het centrum van Rawai aan Saiyuan Road, is er een scala aan producten, van dagpassen tot virtuele kantooropstellingen. www.projectphuket.com

Phuket-flamingo is een co-workingruimte aan het strand aan de rustige baai van Ao Yon en biedt een keuze uit kamers met airconditioning en aan het strand met volledige uitrusting en faciliteiten. www.phuketflamingo.com/co-workingspace.

Thailand biedt een balans tussen werk en vrije tijd, waardoor u de vele bestemmingen van Thailand kunt verkennen terwijl u zich kunt concentreren op projecten en carrièredoelen. Het enige wat u nodig heeft is een notebook of smartphone en u kunt overal probleemloos werken.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.