UPDATE: Lichaam van verdronken Kazachstaanse tiener gevonden in Thalang

Phuket-

Het lichaam van een 18-jarige Kazachstaanse toerist werd zondagochtend aangespoeld op het Nai Yang-strand in het Thalang-district van Phuket gevonden. Het lichaam werd ongeveer 2 kilometer verwijderd van de oorspronkelijke incidentlocatie.

Eerst ons vorige verhaal:

Een Kazachstaanse tiener werd als vermist opgegeven nadat hij in de zee bij Thalang was gaan zwemmen.

Nu voor onze update:

Uit voorlopig onderzoek bleek dat de overledene inderdaad een vermiste Kazachstaanse toerist was, die met zijn 17-jarige Russische vriend op vakantie was in Thailand. De twee vrienden hadden verbinding gemaakt via de Telegram-app en hadden besloten om te genieten van een dagje strand in het subdistrict Sa Koo.

Tragisch genoeg werden ze tijdens het zwemmen overspoeld door sterke golven, waardoor de jonge toerist op 7 september rond 30 uur in het water verdween. Lokale autoriteiten lanceerden onmiddellijk een zoek- en reddingsoperatie, die helaas eerder vandaag eindigde met de ontdekking van het lichaam van de toerist.

Het incident heeft zowel de vrienden als de familie van de overleden toerist diep bedroefd. Het lichaam is naar een plaatselijk ziekenhuis vervoerd, waar het verder onderzoek en de nodige procedures zal ondergaan.

TPN Media heeft de naam van de overledene voor dit artikel achtergehouden omdat familie en vrienden contact opnemen met familieleden, hoewel de naam breed werd gedeeld door familieleden en autoriteiten toen hij eerder vermist was in de hoop dat hij kon worden gelokaliseerd.

Abonneren
Tanakorn Panyadee
De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.