Thaise politieke activist komt belofte na en organiseert een evenement waarbij ontlasting wordt gegooid

nationaal —

Een Thaise politieke activist en fervent voorstander van de regeringspartij Pheu Thai hield zaterdag een evenement waarbij mensen menselijke uitwerpselen op zijn lichaam gooiden om zijn politieke belofte na te komen dat de partij die hij steunde nooit de krachten zou bundelen met de door het leger gesteunde partijen.

Duangrit Bunnag, 57, hield het evenement gisteren in de Mirror Art Gallery in Bangkok. Hij had eerder beloofd dat mensen uitwerpselen naar hem zouden gooien als Pheu Thai, de partij die hij steunde, zich zou aansluiten bij een coalitie met de door het leger gesteunde partijen, namelijk de Ruam Thai Sang Chart en de Palang Pacharath-partij.

Uiteindelijk sloot de partij zich inderdaad aan bij een coalitie met bovengenoemde partijen die de couppleger Prayut Chan-o-cha en Prawit Wongsuwan steunden, nadat dit met de verkiezingswinnende Move Forward Party niet was gelukt.

Duangrit zei dat hij het evenement organiseerde om zijn woord te houden en niet vanwege wrok of grieven.

Het evenement duurde ongeveer 20 minuten en ongeveer een dozijn mensen kwamen opdagen om uitwerpselen naar Duangrit te gooien. Hij droeg beschermende uitrusting, waaronder een helm, een volledig veiligheidspak, een veiligheidsbril en een gezichtsmasker.

Duangrit nam een ​​douche op de galerie en verliet het terrein zonder de pers te spreken.

Sommige deelnemers droegen maskers in de stijl van politici in door de junta gesteunde partijen, waardoor hun identiteit verborgen bleef.

Dit artikel verscheen oorspronkelijk op onze zusterwebsite TPN National.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika. Zijn achtergrond ligt in HR en Operations en schrijft al tien jaar over nieuws en Thailand. Hij woont al ongeveer negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen graag mailen [e-mail beveiligd] Over ons: https://thephuketexpress.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thephuketexpress.com/contact-us/